Nieuws PM

 1. logo fbr

  De software van Pro management, als eersteklas software aangeboden bij Belastingraadgevers

  Al ruim 180 accountants- en administratiekantoren hebben zich de afgelopen maanden aangesloten bij de Federatie Belastingraadgevers (FBR). Deze federatie is een digitale beroepsorganisatie en doet vooral aan kennisdeling voor kleine administratiekantoren en eenpitters.

 2. De Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG, weet de gemoederen goed bezig te houden. Vanaf 25 mei 2018 zal de wet actief worden gehandhaafd met stevige sancties indien men niet voldoet aan de wet. De boete kan oplopen tot het maximum van € 20 mln of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Daarom is het niet vreemd dat de AVG veel aandacht krijgt en velen hier vragen over hebben.

 3.  Untitled 1

  In deze release hebben we diverse klantenwensen, ideeën en handigheidjes verwerkt. Daarnaast zijn er bugs opgelost en een aantal systeem- en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Tevens wordt middels deze update het technische fundament gelegd voor diverse toekomstige wijzigingen en uitbreidingen, zoals bijvoorbeeld de SBR Assurance en een vernieuwde versie van Office Integration.

  Ook zorgt deze update ervoor dat alle PM-Record onderdelen (de .exe en .dll bestanden) worden voorzien van een nieuw digitaal certificaat dat op naam van Pro Management Software staat. Dit certificaat dient ter beveiliging en voorkomt hierdoor meldingen en waarschuwingen van antivirus software.

 4. Er zijn nieuwe versies beschikbaar van onze software die gepubliceerd zijn in het kader van wijzigingen in wet- en regelgeving en richtlijnen en waarmee aangesloten wordt op de meest recente versie van de Nederlandse Taxonomie (NT 2017).

 5. De Rijksoverheid volgt een harde lijn bij het uitbannen van papier op kantoor. Vanaf 1 januari 2017 neemt die geen papieren facturen meer in behandeling. Ook een mailtje met een bijgesloten pdf mag niet meer.

Hoe werkt het

U stelt de jaarrekening op in MS-Word of MS-Excel

U stuurt de jaarrekening op naar het SBR Service Centrum

SBR Service Centrum maakt van uw jaarrekening een SBR-bericht

Uw SBR-bericht wordt toegevoegd aan de SBR Webmanager

U of uw accountant controleert de jaarrekening

U verzendt het SBR-bericht digitaal naar de juiste instantie

Neem contact met ons op

Contact

Lijstersingel 15
2902 JD Capelle aan den IJssel

+31 (0)10 451 76 76

t.a.v. Kees Schaap

SBR Service Centrum is een handelsnaam van
Pro Management Software N.V.

KvK:  Rotterdam nr. 24412315
BTW: NL 8177.79.723.B01

Privacyverklaring

Inloggen SBR Webmanager